titelbild

Fasetten

Projektet Fasetten finns till för dig som är mellan 15 och 24 år och bor i Alvesta, Ljungby, Markaryd eller Älmhult. Vi kan hjälpa dig som vill ha en förändring gällande jobb och studier eller få stöd i hur du ska gå tillväga för att nå dina mål.

Om Fasetten

I Ljungby, Älmhult och Alvesta finns vi för dig som är mellan 18–24 år. Det är dina behov som styr stödet och det är din egen förmåga och vilja som kommer att driva din utveckling framåt. Stödet kan bland annat innebära att;

  • träna på hur du ska genomföra arbetsintervjuer
  • göra studiebesök hos arbetsgivare eller på olika utbildningar
  • hjälp med hur du kan skriva ett bra CV
  • att ha motiverande samtal

I Markaryd jobbar projektet förebyggande där målgruppen ungdomar 15–17 år ska fångas upp för att vägledas till de framtidsmöjligheter som finns för dem som fortfarande går i skolan. Även här är stödet individuellt anpassat och dina behov sätts i fokus. 

Om du som ungdom, eller förälder till en ungdom, vill komma i kontakt med oss för att höra mer om projektet kan du fylla i formuläret nedan. Du kommer då bli kontaktad av någon från projektet på det sätt som du föredrar. Du förbinder dig inte till något och vi har tystnadsplikt. Det du berättar stannar mellan oss!

Du får ingen ersättning för att vara med i projektet, utan det är helt frivilligt, och vi kommer inte rapportera till Arbetsförmedlingen eller annan myndighet att du är med. Om du redan är inskriven på Arbetsförmedlingen eller har kontakt med någon annan inom kommunen kan du ändå vara med. 

Vi samlar bara in kontaktuppgifter för att kunna kontakta dig. Då projektet finns i flera kommuner vill vi veta var du bor så att du blir kontaktad av rätt person. Om du sen efter ett första samtal känner att det inte är något för dig slänger vi alla uppgifter därefter.

Kontakt

EU-flagga
Projekt Fasetten finansieras av Europeiska Socialfonden (ESF).

Kommentera